Garsoniere de vanzare Mioveni

Anunturi imobiliare cu vanzari garsoniere Mioveni

Filtre listare
Alege un oraş:
Preţ:
De la: La:


Introduse:


Suprafața [mp]:
De la: La:


Etaj:
De la: La:


Caută anunţuri imobiliare - filtre

-

Garsoniere de vanzare Mioveni. Te-ai hotărât să cumperi o garsoniera in Mioveni? Dacă da, atunci bine ai venit pe site-ul nostru de imobiliare. Aici vei găsi o gamă largă de anunturi imobiliare cu garsoniere de vanzare. Răsfoiește listele noastre de anunturi gratuite, compară cele mai noi oferte cu vanzari garsoniere Mioveni și alege varianta ideală pentru tine. Selectează locuintele de vanzare care te interesează după suprafață, etajul la care se află localizate sau data adăugarii anuntului.

Anunturile imobiliare sunt adăugate de către agentii imobiliare sau persoane particulare din Mioveni. Zilnic se adaugă garsoniere de vanzare, multe dintre ele în blocuri noi, de diferite conforturi, utilate, mobilate, semimobilate, recent amenajate. Oferta este bogată, deci ai de unde alege noua ta garsoniera. Totodată, dacă vrei să adaugi un anunt imobiliar cu garsoniere de vanzare in Mioveni, o poți face fără să te înregistrezi, și nu te costă nimic. Adaugă poze cât mai clare, date de contact și informații despre garsoniera ta exacte, astfel șansele tale vor crește simțitor.

Compară ultimele prețuri pentru garsoniere de vanzare in Mioveni
Am găsit 1 anunţuri imobiliare care se potrivesc filtrelor de căutare. Rezultate afişate:1 - 1

VAND GARSONIERA MIOVENI ARGES MERITA VAZUTA

VAND GARSONIERA MIOVENI ARGES MERITA VAZUTA
adăugat la: 20 februarie 2012
VAND GARSONIERA MIOVENI ETAJUL 3,USA METALICA,CENTRALA TERMICA,GRESIE SI FAIANTA MARE,TERMOPANE INTERIOR-EXTERIOR,BALCON PE ...

75,000.00 RON